• standaard

Vragen & Antwoorden

Update: 13-04-2021

ALGEMEEN


Is Only Fitness geopend?
Nee helaas, op dit moment zijn wij gesloten op last van het RIVM tot en met 11 mei. Wel zijn wij telefonisch bereikbaar om je te woord te staan van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 11:30 en van 18:30 tot 21:30 uur en zaterdag van 08:30 tot 12:00 uur en zondag van 09:00 tot 12:00 uur. 

Welke faciliteiten bieden jullie nu aan tijdens de lockdown?
De club is dicht, maar speciaal voor Only Fitness klanten bieden wij verschillende mogelijkheden aan om te trainen, thuis of op locatie. Check hier wat wij nu aanbieden.

Kan ik materiaal huren tijdens deze lockdown?
Ja, dat kan! Wij verhuren Xcore buizen en Barbell sets (stang, 2x 5kg, 2x 2,5kg en 2x 1,25 kg schijven).
Xcore voor € 2,50 per week (borg € 45,-) en Barbell set voor € 4,50 (borg € 80,-). Interesse? Klik hier en geef door wat je wil. OUTDOOR TRAININGEN

Is het wel toegestaan om te trainen?
Volgens het RIVM en de branche organisatie NL-Actief zijn buitenactiviteiten toegestaan tot maximaal 4 personen per bubbel, waarbij onderlinge afstand 1,5 meter blijft en minimaal 3 meter afstand wordt bewaard tussen de verschillende bubbels. Wij houden ons strikt aan de maatregelen die voor de fitness branche gelden.

Ik wil gebruik maken van de Outdoor Activiteiten die Multifit aanbiedt, hoe werkt dit?
Super dat je meedoet. Klik en meld je direct aan via het contactformulier. Wij nemen z.s.m. contact met op voor plannen van de eerste training. 

Zitten hier verder extra kosten aan verbonden?
Ja, op vertoon van jouw actieve Only Fitness pas ontvang je € 10,- korting op het Outdoor Programma normaal € 58,- nu voor € 48,-. Waarbij je onbeperkt gebruik kunt maken van de 3 area's en diensten. 

Hoe vaak mag ik een Outdoor Activiteit in de week boeken?
Je kunt maximaal één reservering per dag maken en kunt de volgende reservering pas doen op de dag van de eerste geplande training. We willen namelijk iedereen de gelegenheid geven om hiervan gebruik te maken. Heb hier begrip voor.

Waar moet ik me melden en waar moet ik op letten?
De trainingen worden buiten op het parkeerterrein bij Multifit gegeven. Je meld je maximaal 5 minuten van tevoren. Handdoek verplicht.
Tip: Kom zoveel mogelijk te voet of op de fiets.

Gaan de activiteiten altijd door?
De Vrije fitness en Small Group Trainingen gaan altijd door, deze worden gegeven in een tent. De Classes kunnen bij slecht weer geannuleerd worden. Dit besluiten we één uur van te voren. Bij slecht weer wordt de Class direct omgezet naar een livestream class die je kunt volgens via de Mywellness App.LIVESTRAM WORKOUTS & LESSEN / ON DEMAND
 

Kan ik livestream lessen afspelen via mijn tv? 
Ja dat kan! Synchroniseer eerst je telefoon of tablet met je tv, vervolgens open je de Mywellness App en volg de livestream les. On Demand video's zijn direct vanuit de video's te streamen naar jouw tv. Check de video hoe dit werkt. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Ik krijg geen beeld en/of geluid bij de livestream lessen?
Wat vervelend. Waarschijnlijk staan jouw instellingen in Mywellness App niet goed en heb je geen toestemming gegeven om microfoon en camera te gebruiken. Check de video hoe je dit oplost. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Waar kan ik het groepslesrooster vinden?
Klik hier voor het actuele rooster.COMPENSATIE REGELING
 

Tot wanneer kan ik mijn compensatie keuze doorgeven?
De twee compensatievoorstellen zijn door ons al bekend gemaakt vanaf 15 december 2020. Je kunt jouw keuze nog tot uiterlijk 1 mei a.s. aan ons doorgeven. 

Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug tijdens deze lockdown?
Wij hebben twee voorstellen ter compensatie, waaruit je kunt kiezen.

Het 1e voorstel is:
Jij steunt Only Fitness, je betaalt gewoon door. Als je voor deze keuze kiest hoef je niets te doen. We bedanken je hartelijk als je voor deze optie kiest.

Het 2e voorstel is:
Je betaalt gewoon door, maar krijgt over de periode van 15 december 2020 tot einde lockdown, het volledige betaalde contributiebedrag terug in de vorm van een tegoed. Dit tegoed brengen wij in mindering in de eerste 6 betaalperiodes na de lockdown.
Als voorbeeld: stel we zijn 3 betaalperiodes door de lockdown gesloten geweest en jij betaalt € 17,95 per betaalperiode. Dan heb je een tegoed van 3 x € 17,95 = € 53,85. Dit tegoed brengen wij in mindering op de eerst volgende 6 betaalperiodes na de lockdown, dus € 53,85 : 6 = € 8,97 per betaalperiode en betaal je de eerst volgende 6 betaalperiodes geen € 17,95 maar € 17,95 minus € 8,97,- = € 8,98  

Als je voor de 2e optie kiest, klik hier 

Wanneer wordt de compensatie verrekend?
Zodra de lockdown wordt opgeheven. Wij hopen dan namelijk voldoende leden te kunnen aantrekken om deze kosten te compenseren.ALGEMENE VOORWAARDEN
 

Kunnen jullie het lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we jouw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. Voor bevriezen van je lidmaatschap gelden dezelfde voorwaarden als altijd. Je kunt die terugvinden in onze Algemene Voorwaarden op onze website.

Ik wil mijn lidmaatschap bij Only Fitness per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat je jouw lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om jouw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden:

 • Als het bindende termijn van je lidmaatschap is afgelopen, kun je je lidmaatschap stopzetten met 1 maand opzegtermijn
 • Is de bindende termijn van je lidmaatschap nog niet afgelopen, dan kun je helaas niet opzeggen.

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik antwoord krijgen op mijn vraag?
Begrijpelijk dat je vragen hebt, omdat het voor iedereen een uitzonderlijke situatie is, hopen wij op jouw begrip. Klik en mail je vraag en we komen zo snel mogelijk bij je op terug.

Nieuws

 • HEY, WELCOME BACK AGAIN!

  Wij zitten vol nieuwe energie, want over 8 daagjes is het zover. Om precies t...

  Lees meer
 • Noteer alvast in jouw agenda: 19 mei dat binnen sporten weer mag

  We hebben zeer goed nieuws sportlieveling, er gloort hoop.  Tijdens de ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Multifit-app

  Multifit-app

  Download gratis de app, en reserveer snel en makkelijk jouw training, exclusief voor Only Fitness leden

  Lees meer
 • Voorzorgmaatregelen

  100% VEILIG

  Wij garanderen ieders gezondheid. Wij letten extra op de bekende RIVM-voorzorgmaatregelen, die hanteren we bij elke training

  Lees meer
 • Actie meedoenregeling

  Meedoenregeling Tilburg

  Verzilver de Meedoenregeling nog vandaag en sport geheel GRATIS of met een kleine bijdrage

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.