• standaard

Fitness instructeur: Tobie

Mijn naam is Tobie van Oirschot, fitness instructeur bij Only Fitness Tilburg.

Ik ben 21 jaar oud en woon in Tilburg en heb meerdere sporten beoefend, zoals: judo, atletiek, mountainbiken en zwemmen. Daarnaast heb ik altijd fanatiek aan fitness gedaan, waar mijn meeste passie ligt en waarvan ik ook mijn beroep heb gemaakt.

Fitness gaat niet alleen om spier toename of vet afname maar ook om een verandering in je leefgewoontes. Mensen moeten een knop omzetten, consequent sporten en letten op de voeding. Hierbij wil ik helpen door te coachen. Hierbij maak ik o.a. gebruik van de Food App en Virtuagym. Door op een goede manier te trainen, te letten op verantwoorde voeding en haalbare doelen te stellen, ben ik er van overtuigd dat iedereen een positief resultaat kan behalen met fitness. Hier wil ik graag bij helpen.

In maart 2017 ben ik geslaagd voor Fitnesstrainer-A van Fit!Vak. Omdat ik mij wil blijven ontwikkelen start ik binnenkort met de NASM opleiding (personal training).

Heb je geen idee hoe je moet beginnen, waar je op moet letten, of wil je doelgericht trainen, dan kan ik je daarbij helpen. Je leert de basisprincipes van fitness en voeding. Je kunt beschikken over een online sportkalender waar jouw beweeggedrag geregistreerd wordt, waarop ik je kan coachen.

Neem snel met mij contact op zodat we direct aan de slag kunnen. Ik heb er zin in!

Gratis intake van 30 minuten t.w.v. € 10,-!

Meld je direct aan voor deze eenmalige aanbieding. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Deze aanbieding is geldig t/m 31 oktober a.s.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Als jij iemand een dagpas sporten cadeau zou mogen doen, aan wie zou je dan denken? 

  Heb je een vriend(in) die al maanden roept te gaan sporten en nog steeds niet...

  Lees meer
 • Dit kun je het beste eten voor en na het sporten

  Om te boel op te helderen, wat je nu voor een na een work out moet eten somme...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Startersvoordeel 50% KORTING

  Startersvoordeel 50% KORTING

  Kom voordelig in shape en start bij Only Fitness in Tilburg en profiteer van het startersvoordeel!

  Lees meer
 • Nieuwe TechnoGm krachttoestellen

  Nieuwe TechnoGym krachttoestellen

  NIEUW | De volledige kracht lijn van Only Fitness in Tilburg is vernieuwd met toestellen van TechnoGym.

  Lees meer
 • Actie meedoenregeling

  Meedoenregeling Tilburg

  Verzilver de Meedoenregeling nog vandaag en sport geheel GRATIS of met een kleine bijdrage

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.