• standaard

Fitness instructeur: Tobie

Mijn naam is Tobie van Oirschot, fitness instructeur bij Only Fitness Tilburg.

Ik ben 21 jaar oud en woon in Tilburg en heb meerdere sporten beoefend, zoals: judo, atletiek, mountainbiken en zwemmen. Daarnaast heb ik altijd fanatiek aan fitness gedaan, waar mijn meeste passie ligt en waarvan ik ook mijn beroep heb gemaakt.

Fitness gaat niet alleen om spier toename of vet afname maar ook om een verandering in je leefgewoontes. Mensen moeten een knop omzetten, consequent sporten en letten op de voeding. Hierbij wil ik helpen door te coachen. Hierbij maak ik o.a. gebruik van de Food App en Virtuagym. Door op een goede manier te trainen, te letten op verantwoorde voeding en haalbare doelen te stellen, ben ik er van overtuigd dat iedereen een positief resultaat kan behalen met fitness. Hier wil ik graag bij helpen.

In maart 2017 ben ik geslaagd voor Fitnesstrainer-A van Fit!Vak. Omdat ik mij wil blijven ontwikkelen start ik binnenkort met de NASM opleiding (personal training).

Heb je geen idee hoe je moet beginnen, waar je op moet letten, of wil je doelgericht trainen, dan kan ik je daarbij helpen. Je leert de basisprincipes van fitness en voeding. Je kunt beschikken over een online sportkalender waar jouw beweeggedrag geregistreerd wordt, waarop ik je kan coachen.

Neem snel met mij contact op zodat we direct aan de slag kunnen. Ik heb er zin in!

Gratis intake van 30 minuten t.w.v. € 10,-!

Meld je direct aan voor deze eenmalige aanbieding. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Deze aanbieding is geldig t/m 31 oktober a.s.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Heropening 1 juli Only Fitness Tilburg

  Vanaf 1 juli a.s. opent Only Fitness in Tilburg haar deuren (binnen). On...

  Lees meer
 • Only Fitness is weer open

  Vanaf 4 juni ben je weer welkom op de club! Wel aangepast, namelijk niet binnen maar buiten

  Lees meer
Meer nieuws
 • Multifit-app

  Multifit-app

  Download gratis de app, en reserveer snel en makkelijk jouw training, exclusief voor Only Fitness leden

  Lees meer
 • Fitsnack TV

  Fitsnack TV

  Het platform voor korte workouts, educatie over training & voeding, Nu GRATIS voor Only Fitness leden!

  Lees meer
 • Voorzorgmaatregelen

  100% VEILIG

  Wij garanderen ieders gezondheid. Wij letten extra op de bekende RIVM-voorzorgmaatregelen, die hanteren we bij elke training

  Lees meer
 • Actie meedoenregeling

  Meedoenregeling Tilburg

  Verzilver de Meedoenregeling nog vandaag en sport geheel GRATIS of met een kleine bijdrage

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.