• standaard

BELANGRIJK NIEUWS: SPORTSCHOLEN TOCH EERDER OPEN?

‘Naar aanleiding van de persconferentie gisterenavond is er vanochtend veel contact geweest tussen het kabinet en brancheorganisatie NL Actief.

De directeur (Ronald Wouters) heeft ons gemeld dat het protocol om verantwoord de sportscholen te heropenen als eerste bij het Ministerie van Volksgezondheid is goedkeurd enige weken geleden.

Door een fout binnen de overheid is dit nooit gemeld aan het OMT en het team van premier Rutte. Om deze reden heeft Ronald Wouters namens de hele fitnesssector een kort geding aangespannen tegen de Overheid.

Omdat de premier dacht dat de sportscholen geen voorbereidingen hadden getroffen voor heropening van sportscholen hebben ze gezegd dat we pas 1 september open kunnen.

Nu deze fout naar boven is komen drijven, heeft Ronald Wouters namens de hele fitness sector a.s. dinsdag een afspraak met Minister van Rijn (medische zorg en Sport) om de sportscholen toch eerder te laten openen.

Dit is goed nieuws. Vanavond zal er veel aandacht voor dit onderwerp zijn in verschillende televisieprogramma’s zoals Hart van Nederland en Op.1.’

Jan-Willem & team Only Fitness

Nieuws

 • Only Fitness is weer open

  Vanaf 4 juni ben je weer welkom op de club! Wel aangepast, namelijk niet binnen maar buiten

  Lees meer
 • BELANGRIJK NIEUWS: SPORTSCHOLEN TOCH EERDER OPEN?

  Nu deze fout naar boven is komen drijven, heeft Ronald Wouters namens de hele fitness sector a.s. dinsdag een afspraak met Ministe

  Lees meer
Meer nieuws
 • Multifit-app

  Multifit-app

  Download gratis de app, en reserveer snel en makkelijk jouw training, exclusief voor Only Fitness leden

  Lees meer
 • Fitsnack TV

  Fitsnack TV

  Het platform voor korte workouts, educatie over training & voeding, Nu GRATIS voor Only Fitness leden!

  Lees meer
 • Voorzorgmaatregelen

  100% VEILIG

  Wij garanderen ieders gezondheid. Wij letten extra op de bekende RIVM-voorzorgmaatregelen, die hanteren we bij elke training

  Lees meer
 • Actie meedoenregeling

  Meedoenregeling Tilburg

  Verzilver de Meedoenregeling nog vandaag en sport geheel GRATIS of met een kleine bijdrage

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.