• standaard

UPDATE coronavirus maatregelen

Beste Only Fitness-ers,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen.

Uiteraard zijn we achter de schermen door gegaan om onze dienstverlenging toch voor te zetten zodat wij jullie nog steeds fit kunnen houden. Daarbij hebben de afgelopen dagen hard gewerkt aan een online platform en Youtube kanaal voor live workouts. Zoals we eerder per mail hebben gecommuniceerd hebben wij verschillende programma’s ingezet. Bedankt voor uw hartverwarmende berichten en feedback over de service die wij voor u zo snel hebben opgezet. Wij willen u vragen om hier fanatiek mee aan de slag te gaan totdat de club weer geopend is, wij volgen ondertussen de ontwikkelingen, mochten wij meer weten, brengen we u uiteraard op de hoogte.

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van u zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. U als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in Only Fitness zorgt ervoor dat wij ook na alle hectiek ons aanbod kunnen blijven aanbieden.

Only Fitness wordt nog eens extra geraakt omdat wij onze financiële buffer onlangs volledig gestoken hebben in de nieuwe inrichting (vloer en toestellen) van het centrum om het sporten voor u nog aangenamer te maken. Het is daardoor voor ons, evenals bij alle andere fitnesscentra, essentieel dat de incasso’s vooralsnog mogen doorgaan, zodat u ook na deze crisis kunt blijven sporten in onze club. Wij vragen daarom om uw geduld, begrip en loyaliteit, om betalingen niet te storneren.

Wij zijn voornemens om uiterlijk begin april te communiceren over een passende compensatie. Tot dan hopen wij dat u ons de tijd wilt geven om dit vraagstuk op te lossen. In de tussentijd, zorg goed voor uzelf en uw naasten. 

In onderstaand overzicht de meest gestelde vragen met antwoorden om u te informeren over de Corona maatregelen, abonnementen en hoe u toch kunt blijven sporten.

Met gezonde groet,

Team Only Fitness

Nieuws

 • Noteer alvast in jouw agenda: 11 mei dat binnen sporten weer mag

  We hebben zeer goed nieuws sportlieveling, er gloort hoop.  Tijdens de ...

  Lees meer
 • Update: Nieuwe maatregelen

  Beste Only Fitnesser, Vanavond om 19:00 uur is er een nieuwe persconferent...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Multifit-app

  Multifit-app

  Download gratis de app, en reserveer snel en makkelijk jouw training, exclusief voor Only Fitness leden

  Lees meer
 • Voorzorgmaatregelen

  100% VEILIG

  Wij garanderen ieders gezondheid. Wij letten extra op de bekende RIVM-voorzorgmaatregelen, die hanteren we bij elke training

  Lees meer
 • Actie meedoenregeling

  Meedoenregeling Tilburg

  Verzilver de Meedoenregeling nog vandaag en sport geheel GRATIS of met een kleine bijdrage

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.