• standaard

Veilig, vertrouwd en verantwoord blijven sporten

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag over het verloop van de Corona besmettingen in ons land zijn er een aantal nieuwe maatregelen afgekondigd. Het goede nieuws is dat het kabinet het belangrijk vindt dat mensen moeten kunnen blijven sporten. Dat betekent dat wij gewoon de huidige aantallen van maximaal 22 personen in de ruimte kunnen blijven hanteren waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Het feit dat we als fitnessbranche deze aantallen mogen blijven hanteren is een compliment aan zowel sporters als sportschoolhouders.

Het vraagt echter ook alertheid van ons allen om de besmettingen zo laag mogelijk te houden. Wij vragen jou dus om nog steeds de richtlijnen te blijven volgen. Houd afstand en wees extra alert op de hygiëne. Ook wij doen ons uiterste best om deze richtlijnen te blijven handhaven.

Het protocol van onze brancheorganisatie, NL Actief, is met betrekking tot onze besluitvorming leidend. Mochten daar nog wijzigingen plaatsvinden, dan houden wij je daarvan op de hoogte.

Wanneer je nog vragen hebt dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Met gezonde groet,
​Team Only Fitness

Nieuws

 • Noteer alvast in jouw agenda: 11 mei dat binnen sporten weer mag

  We hebben zeer goed nieuws sportlieveling, er gloort hoop.  Tijdens de ...

  Lees meer
 • Update: Nieuwe maatregelen

  Beste Only Fitnesser, Vanavond om 19:00 uur is er een nieuwe persconferent...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Multifit-app

  Multifit-app

  Download gratis de app, en reserveer snel en makkelijk jouw training, exclusief voor Only Fitness leden

  Lees meer
 • Voorzorgmaatregelen

  100% VEILIG

  Wij garanderen ieders gezondheid. Wij letten extra op de bekende RIVM-voorzorgmaatregelen, die hanteren we bij elke training

  Lees meer
 • Actie meedoenregeling

  Meedoenregeling Tilburg

  Verzilver de Meedoenregeling nog vandaag en sport geheel GRATIS of met een kleine bijdrage

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.