Reviews

Wat zeggen klanten over Only Fitness?

Marc op 17 augustus 2022

Lekkere rustige en kleinschalige sportschool in vergelijking met Basic Fit. Ik kan gewoon fatsoenlijk trainen. Top!


Dominique op 2 augustus 2022

Alles is aanwezig om goed te kunnen trainen. Goeie sfeer! Prijzen vergeleken met andere sportscholen maar ze zijn echt de voordeligste. 


Hans op 26 juli 2022

Ik ben best tevreden met mijn lichaam, maar mijn buik is altijd mijn zwakke punt geweest. Dus koos ik voor het 4 weken programma om het sporten weer op te pakken en te focussen op dit probleemgebied. Tijdens het programma viel ik aardig wat kilo's af en kreeg ik meer zelfvertrouwen. Dus schreef ik me in voor het 2 jaar programma om te blijven sporten en tot dusver ben ik erg blij met mijn beslissing.


Anika op 1 juli 2022

Dankzij Only Fitness kon ik mijn reis naar gewichtsverlies een vliegende start geven en tot nu toe ben ik erg tevreden met de resultaten. De trainers hebben mij goed opweg geholpen. Fijne trainingssessie waarbij er goed wordt geluisterd naar mijn wensen.


Eric op 16 juni 2022

Prima sportschool om te trainen in Tilburg. Er zijn trainers beschikbaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. In slechts een paar weken tijd heb ik mijn fysieke gezondheid verbeterd en zit ik weer een stuk beter in mijn vel. Ik kan het iedereen aanraden, van beginners tot mensen die regelmatig (en zelfstandig) trainen.


Cindy op 2 juni 2022

Na het 4 weken programma voelde ik mij weer slank en fit! Door de begeleiding behaalde ik echt resultaat.


Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

(5 beoordelingen)

Je ervaring met Only Fitness insturen